KIRGIAS E-SHOP

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Δείτε το σύνολο των προϊόντων μας τα οποία περιλαμβάνουν κορυφαίους οίκους του εξωτερικού οπως τα Ιταλικά όπλα Benelli, Bushnell και πολλά άλλα.

Μετάβαση
ΕΤΑΙΡΙΑ
  • Κοινοποίηση

Το όνομα ΚΥΡΓΙΑΣ εμφανίζεται στην Ελληνική αγορά, στον τομέα των κυνηγετικών ειδών, ήδη από το 1927. Ιδρυτής είναι ο Κύργιας Γεώργιος. Στην εποχή του μεσοπολέμου στην Ελλάδα, πρωτοπορεί κατασκευάζοντας μονόκαννα όπλα τύπου Αμερικής. Η εταιρία προχωρά με το πέρασμα του χρόνου και η διαδοχή στα ηνία τις διοίκησης γίνεται οικογενειακά και το 1971 ο Μιχαήλ Κύργιας, αρχίζει να κατασκευάζει και φυσίγγια κυνηγίου στο νέο εργοστάσιό της, δίνοντας ένα δυναμικό παρόν. Ταυτόχρονα δραστηριοποιείται σε όλο των τομέα των κυνηγετικών (όπλα κυνηγίου, φυσίγγια και είδη κυνηγίου). Αποκτά μεγάλο αριθμό πελατών σε όλη την Ελλάδα. Ανοίγει κατάστημα λιανικής πώλησης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να μπορέσει να εκτιμήσει εξ’ ιδίων, την κίνηση των κυνηγετικών ειδών που εμπορεύεται. Έχοντας πια κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της σε όλη την επικράτεια, η εταιρεία μεγαλώνει συνεχώς, αυξάνοντας τον κύκλο των εργασιών της. Η στάση της στην αγορά, καθιστά το όνομά της συνώνυμο της αξιοπιστίας, της εμπιστοσύνης και της εξυπηρέτησης. Μεγάλες εταιρείες ανά τον κόσμο την επιλέγουν για να τις αντιπροσωπεύσει (BENELLI ARMI S.p.A., ZABALA HERMANOS S.A., MAROCCHI, MOSSBERG-MAVERICK, BAIKAL, FEDERAL, SELLIER & BELLOT και άλλες)

Το 1998 γίνεται η τελευταία μέχρι σήμερα μετεγκατάσταση της εταιρείας στην Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης σε ιδιόκτητους χώρους 35.000 τ.μ., με στεγασμένους χώρους 5.000 m2 οπού βρίσκονται οι υπερσύγχρονες αποθήκες όπλων και των άλλων προϊόντων που εμπορεύεται. Στους ιδίους χώρους λειτουργεί και το σύγχρονο εργοστάσιο κατασκευής φυσιγγίων (με δυνατότητα παραγωγής 160.000 φυσιγγίων ημερησίως) διαθέτοντας τις πιο σύγχρονες μηχανές παραγωγής φυσιγγιών στην ΕΛΛΑΔΑ οι οποίες είναι πλήρως αυτοματοποιημένες με δυνατότητες παραγωγής όλων των τύπων και όλων των διαμετρημάτων φυσιγγίων, με σταθμό βλητικού ελέγχου των παραγόμενων φυσιγγίων και αποθηκευτικούς χώρους για 30.000 κιλά πυρίτιδας και 9.000.000 τεμ. φυσιγγίων, πλήρως εναρμονισμένους σε όλους τους κανόνες ασφαλείας και σωστής αποθήκευσης .

Στοχεύουμε πάντα στην καλύτερη ποιότητα των προϊόντων μας, διαλέγοντας μονό πρώτες ύλες οι οποίες έχουν περάσει από όλα τα στάδια ποιοτικού ελέγχου. Εξετάζουμε κάθε στάδιο της παραγωγής χάρη στα σύγχρονα μηχανήματα μας και έχοντας σαν όπλο μας την πολύχρονη εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού μας προσπαθούμε να παράγουμε προϊόντα τα οποία ικανοποιούν τις απαιτήσεις του Έλληνα κυνηγού. Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης υπάρχει το ιδιόκτητο κατάστημα της λιανικής πώλησης όπου ο κάθε κυνηγός μπορεί να δει την πλήρη γκάμα των προϊόντων που εμπορευόμαστε και όχι μόνο, αφού το κατάστημα μας είναι ένα από τα πιο πλήρως ενημερωμένα κυνηγετικά καταστήματα στη Βόρεια Ελλάδα με άριστα ενημερωμένο προσωπικό, έτοιμο να λύσει οποιαδήποτε απορία σας. Με όπλο την μέχρι τώρα εμπειρία μας, την εξυπηρέτηση μας, την πλήρη γκάμα προϊόντων μας ,την ποιότητα μας, τα σύγχρονα μηχανήματα μας αλλά αφουγκραζόμενοι τις απόψεις σας και τις προτροπές σας για συνεχή βελτίωση έχουμε ως φιλοσοφία να στοχεύουμε πάντα ψηλότερα. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε τις δραστηριότητες μας με σεβασμό, ευθύνη και συνέπεια προς όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε μας στηρίξατε και μας οδηγήσατε εδώ σε αυτή την μακρόχρονη πορεία μας.

 

Μπορείτε να κατεβάσετε τον κατάλογο της εταιρείας μας εδώ -> https://1drv.ms/b/s!AgF0sn9AbBqqmnfamqnlZoxW-zEk

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μ.Γ ΚΥΡΓΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε Benelli
1ο χλμ. από στροφή Νεοχωρούδας,
54500 Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκη
2310-784083, 2310-784093
2310-784206
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Εγνατία 65, 546 31 Θεσσαλονίκη
2310-225895, 2310-227851
2310-286340
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το μηνυμά σας εστάλη επιτυχώς, θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Η αποστολή απέτυχε, παρακαλώ προσπαθήστε ξανά μετά από ανανέωση της σελίδας.