Benelli
  • Κοινοποίηση
Benelli

Από τον τροχό στα όπλα

Η Benelli Armi S.p.A. ιδρύθηκε το 1967. Η ιδέα, ωστόσο, ήρθε για πρώτη φορά στους αδελφούς Benelli, ιδιοκτήτες της γνωστής εταιρείας μοτοσικλετών Benelli στο Πέζαρο, το 1940. Οι αδελφοί Benelli ήταν παθιασμένοι κυνηγοί, όσο και εξαίρετοι μηχανικοί, και εκείνη την εποχή ήταν ήδη πεπεισμένοι ότι το μέλλον των κυνηγετικών όπλων ήταν τα ημι - αυτόματα μοντέλα. Αυτή η ιδέα έγινε πραγματικότητα όταν ένας λαμπρός σχεδιαστής από την Μπολόνια, ο Bruno Civolani, εφηύρε μια επαναστατική λειτουργία. Ο σχεδιασμός του Civolani οδήγησε στη δημιουργία ενός ασυνήθιστου κυνηγετικού όπλου στο οποίο χρησιμοποίησε έναν απλό μηχανισμό αδράνειας στη θέση του συμβατικού συστήματος λειτουργείας αερίου. Με το κλείστρο να παρέχει όλη την κίνηση που απαιτείται, αυτός ο επαναστατικός σχεδιασμός παρείχε την ταχύτερη επαναγέμιση που ο κόσμος είχε δει ποτέ, και επέτρεπε στους χρήστες να ρίξουν 5 βολές σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. Η Benelli είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία, χάρη σε σημαντικές επενδύσεις στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης. Με τα χρόνια, νέα καινοτόμα προϊόντα και προηγμένη τεχνολογία εδραίωσαν το κύρος της Benelli και εκτόξευσαν την φήμη της μεταξύ των κυνηγών και των σκοπευτών, με την πολιτική της εταιρείας να προσφέρει μια μεγάλη σειρά από ημιαυτόματα τουφέκια που αναγνωρίζονται ως η μεγαλύτερη διαθέσιμη σήμερα. Η Benelli εξαγοράστηκε από την Beretta το 1983.

Αποστολή: τεχνολογία, ποιότητα, απόδοση και σχεδιασμός

Η συνεχής καινοτομία, η έρευνα, η ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών και υλικών, μηχανική ακρίβεια και ξεχωριστή σχεδίαση είναι οι άξονες της φιλοσοφίας της Benelli. Η αποστολή της Benelli επικεντρώνεται στον σχεδιασμό και την παραγωγή των ημιαυτόματων όπλων που ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό για την προηγμένη τεχνολογία τους, για το κομψό styling και την απαράμιλλη αξιοπιστία. Η κατοχή μιας καραμπίνας Benelli σημαίνει ιδιοκτησία ενός ξεχωριστού προϊόντος για το οποίο όλοι οι λάτρεις όπλων φιλοδοξούν να έχουν. Χάρη στην συστηματική χρήση της τεχνολογίας και μιας προηγμένης μονάδας βιομηχανικής παραγωγής, τα πυροβόλα όπλα που κατασκευάζει η Benelli προσφέρουν όλα εξαιρετική βαλλιστική απόδοση και άριστη λειτουργικότητα. Η Benelli έχει επενδύσει σημαντικά στην έρευνα, το σχεδιασμό και τις δοκιμές, και η παραγωγή λαμβάνει χώρα σε ένα υψηλής τεχνολογίας εργοστάσιο εξοπλισμένο με τη νέα γραμμή παραγωγής και μηχανημάτων υπό την εποπτεία της τελευταίας ERP και τον έλεγχο ποιότητας. Η Benelli δίνει, επίσης, μεγάλη σημασία στον επαγγελματισμό των ανθρώπων της και βλέπει το ανθρώπινο δυναμικό της ως το κλειδί για τη διασφάλιση της ανάπτυξης των προϊόντων και υπηρεσιών που θα εδραιώσει τη φήμη της ως ηγέτης στον κόσμο των πυροβόλων όπλων για τον αθλητισμό και την άμυνα. Πιστοποίηση και μοντέλα βιώσιμης ανάπτυξης δοκιμάζονται σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα και το Σύστημα Ποιότητας της Benelli εφαρμόζει το ΝΑΤΟ AQUAP 2110 και ISO 9001. Η οργανωτική και λειτουργική επάρκεια της Benelli έλαβε σημαντική αναγνώριση, όταν το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης της εταιρείας πιστοποιήθηκε με τα πρότυπα ISO 14001 και OHSAS I 8001, αποδεικνύοντας ότι η απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων Benelli επιτυγχάνεται με πλήρη σεβασμό στο περιβάλλον. Σημαντικό επίτευγμα στη συνεχή εξέλιξη των νέων τεχνολογιών επέτρεψε στη Benelli να παρουσιάσει μια σειρά από προϊόντα τα οποία θεωρούνται ακόμη και σήμερα ως ορόσημα στο σχεδιασμό των όπλων. Το 2002 ανέτρεψε τα δεδομένα με την είσοδο στην αγορά του ραβδωτού όπλου. Αυτό ήταν ένα νέο ξεκίνημα για την εταιρεία και απαίτησαν τα υψηλότερα επίπεδα της μηχανικής ακρίβειας και αξιοπιστίας. Με την παρουσίαση ενός επαναστατικού ραβδωτού όπλου με σύστημα αερίου, η Benelli επιβεβαίωσε τη φήμη της ως μια δυναμική εταιρεία γεμάτη ιδέες. Το Δεκέμβριο του 2007, η Benelli Armi απέκτησε όλα τα δικαιώματα του εμπορικού σήματος Franchi.

Bimillionaire: 40 χρόνια 2,000,000 όπλα

Το κυνηγετικό όπλο Bimillionaire γιορτάζει ένα εντυπωσιακό ορόσημο στην ιστορία της Benelli : 2 εκατομμύρια καραμπίνες σε 40 χρόνια. 1967-2007: Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 40 ετών, η Benelli έχει αυξηθεί δραματικά και έχει επιτύχει τους πιο φιλόδοξους στόχους. Η ανάπτυξη αυτή έχει οδηγηθεί από το πάθος, την τεχνολογία, την ποιότητα και τη συνεχή δέσμευση για την παραγωγή. Η διαχείριση και η φιλοσοφία της Benelli έχουν αναγνωριστεί ως μοντέλα της αποτελεσματικότητας, του επαγγελματισμού και της καινοτομίας, ικανά να αποκομίσουν το μέγιστο όφελος από τη συνεχή ανάπτυξη της ικανότητας σχεδιασμού, την εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού και την προηγμένη τεχνολογία. Αγοράζοντας ένα κυνηγετικό όπλο Benelli σημαίνει ότι αναγνωρίζετε και εκτιμάτε το πάθος και τη φροντίδα που κρύβεται πίσω από τη μοναδική τεχνολογία του. Κομψές γραμμές, ποιοτικό φινίρισμα, πολύτιμα υλικά, ζεστά χρώματα στο ξύλο και όμορφα νερά είναι όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά Benelli. Τα ημιαυτόματα Benelli είναι οι πρόδρομοι μιας ολόκληρης νέας γενιάς κυνηγετικών όπλων και έχουν την ικανότητα να συναρπάζουν, να διεγείρουν και να εμπνέουν. Η Benelli δρομολογεί τώρα ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της, με τον ίδιο ενθουσιασμό και δυναμισμό που την χαρακτηρίζει από την ίδρυση και την ανάπτυξή της μέχρι σήμερα. Αυτό το νέο κεφάλαιο θα είναι πάλι γεμάτο από νέες προκλήσεις, σχέδια, όνειρα, εμπνεύσεις και ανταμοιβές. Benelli: 40 χρόνια ποιότητα, τεχνολογία, καινοτομία, πάθος και αυθεντικότητα.

Vinci: μέγιστη καινοτομία

Μια από τις τελευταίες προσθήκες στην οικογένεια Benelli, η Vinci είναι ένα εντελώς πρωτότυπο και καινοτόμο κυνηγετικό όπλο και μια ολόκληρη νέα έννοια στον κόσμο των ημι-αυτομάτων. Με τη Vinci, το σχήμα εξυπηρετεί τη λειτουργία, όμως. Η Vinci είναι, ως εκ τούτου, επαναστατική και στην εμφάνιση επίσης, βελτιωμένη ριζικά περισσότερο από κάθε όπλο που έχει κατασκευαστεί μέχρι στιγμής όσον αφορά την αποτελεσματικότητα, την απλότητα και την εργονομία. Η δημιουργία πολύπλοκων σχεδίων είναι σχετικά εύκολη. Είναι πολύ πιο δύσκολο να δημιουργηθεί ένα όπλο με απλό, όμορφο σχεδιασμό. Η Vinci προσφέρει εκπληκτική απόδοση και τα χαρακτηριστικά της, αλλά ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο για την υπέροχα απλή σχεδίαση, την ισορροπία και τη συναρμολόγησή της. Η Vinci σχεδιάστηκε για να νικήσει τον ανταγωνισμό. Γι 'αυτό προσφέρει απαράμιλλη απόδοση ανεξάρτητα από τις συνθήκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μ.Γ ΚΥΡΓΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε Benelli
1ο χλμ. από στροφή Νεοχωρούδας,
54500 Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκη
2310-784083, 2310-784093
2310-784206
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Εγνατία 65, 546 31 Θεσσαλονίκη
2310-225895, 2310-227851
2310-286340
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το μηνυμά σας εστάλη επιτυχώς, θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Η αποστολή απέτυχε, παρακαλώ προσπαθήστε ξανά μετά από ανανέωση της σελίδας.